Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

zondag 10 november 2019

StemX zingt tijdens adventsdienst Blauwkapel 1 decemberOp zondag 1 december zingt StemX weer tijdens de adventsdienst in het Kerkje van Fort Blauwkapel. We hebben een mooi passend programma met veel Slavische zang, maar ook een lied uit Israël. De dienst begint om 10:30, het adres is Kapeldwarsweg 21, 3566 MP, Utrecht. Iedereen is welkom, toegang is gratis, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Als je het concert mooi vond, en je ook wel eens mee wilt zingen, kun je komen kijken en meezingen op onze vaste repetitie avond, woensdag 20:15 bij Zimhic Bouwstraat 55, Utrecht. Je bent van harte welkom, we zoeken nieuwe leden voor alle stemgroepen. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. 

Geen opmerkingen: