Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

zondag 1 december 2019

Optreden in Blauwkapel groot succes


Vandaag, zondag 1 december, hebben we bij de dienst van de eerste advent een passend programma  gezongen. De voornamelijk Russische liederen waren niet alleen passend bij deze dienst, ze klonken ook prachtig in het historische kerkje. Na afloop van de dienst konden we vele complimenten ontvangen voor het mooie optreden. Na afloop hebben Els en Jurriaan StemX kaartjes uitgedeeld aan de vele toeschouwers; hopelijk kunnen we, aangespoord door de prachtige samenzang, binnenkort weer  een aantal nieuwe leden begroeten.Geen opmerkingen: