Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

zondag 15 september 2019

Pieter Rieken 10 jaar onze dirigent


Afgelopen woensdag, 11 september 2019, hebben we gevierd dat Peter al 10 jaar StemX dirigeert met grote kundigheid en enthousiasme! Deze heugelijke gebeurtenis is luister bijgezet met een oorkonde en een fles, waarna het koor hem heeft toegezongen, zijn hele carrière samengevat op de muziek van La Mer. Het is deze woensdagavond nog lang onrustig gebleven bij Zimhic...
Geen opmerkingen: