Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

dinsdag 9 augustus 2011

September openbare repetities

Zing mee met StemX

Vind je het leuk om een keer met ons mee te zingen? Dat kan, in de hele maand september kun je op woensdagavond binnenlopen. We repeteren vanaf 20.15 uur in de Bouwstraat 55 bij ZIMIHC. Je hoeft je niet aan te melden, kom gewoon kijken en zing mee. Wij kijken er naar uit!


1 opmerking:

Jos Wilhelmus zei

We zien er mooier uit dan op de tekening. Dat valt dan weer mee.