Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

maandag 11 juli 2011

Kadeconcert Culturele Zondag

Op zondag 3 juli vond voor de tweede keer het Culturele zondag Kadeconcert plaats. De combinatie van varen en klassieke muziek, met als decor de oude binnenstad van Utrecht, maken van het Kadeconcert een unieke gebeurtenis in de stad. StemX was een van de koren die aan de werf een aantal liederen ten gehore bracht. Niet alleen het publiek, maar ook wij genoten van de sfeer, het zingen en het mooie weer.

1 opmerking:

Jos Wilhelmus zei

Mooi weer; goede plek; geluid kon goed weg.: kortom: lekker zingen.