Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

maandag 31 oktober 2016

Doesje Moja

De koordag is alweer achter de rug. Het was heel gezellig. De collectieve catering was, zoals altijd, dik in orde. Maar het belangrijkste: er is weer hard geoefend op zuiverheid, balans, uitspraak en een gelijke inzet. We kregen versterking van saxofonisten van de harmonie G.A.Heinze uit Muiderberg die ook onder leiding van Peter Rieken staat.
Geen opmerkingen: