Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

vrijdag 30 september 2016

En natuurlijk foto's

Het optreden was geslaagd, het weer werkte niet mee, maar de theaterzaal van ZIMIHC en het publiek maakten dat ruimschoots goed. We gaan er flink tegenaan in het nieuwe seizoen. Er staan alweer een aantal optredens gepland, een koordag en een koorweekend.

Noteer alvast: 18 december om 10.30 zingt Stem X in het kerkje in Blauwkapel

Geen opmerkingen: