Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

donderdag 22 augustus 2013

Kom meezingen met StemX

Zoals elk jaar, zijn er ook nu weer open repetitie-avonden. Vind je het leuk om een avond met ons mee te zingen? Stap dan op een woensdagavond in september om 20.15 uur binnen bij ZIMIHC in de Bouwstraat 55. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. De repetities duren tot 22.15 uur.Geen opmerkingen: