Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

zondag 16 juni 2013

Jubileumoptreden

Op 26 mei vond er een heel speciaal optreden plaats. Omdat het koor 12,5 jaar bestaat, heeft ons publiek niet alleen zang, maar ook een maaltijd voorgeschoteld gekregen. Het weer werkte niet optimaal mee, maar dat deed gelukkig geen afbreuk aan de feestvreugde.
De foto's zijn van Merle Minjon en Bouwe Gravesteijn.


Geen opmerkingen: