Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

zondag 22 januari 2017

Gluren bij de buren 19 februari 2017

Ook dit jaar doen we weer mee met Gluren bij de buren. Op zondag 19 februari zijn er drie optredens in de Boothstraat 14: om 13.00, om 14.30 en om 16.00 uur. Elk optreden duurt maximaal 30 minuten.Vorig jaar puilde het huis van koorlid Bella uit. Daar rekenen we nu ook weer op natuurlijk.
 

Geen opmerkingen: