Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

zondag 3 juli 2016

Een mooie afsluiting van het seizoen en.... nieuwe tenoren en bassen gezocht

Daar stonden we dan, in de Jaarbeurs. Helaas binnen, want de regen kwam met bakken naar beneden. Maar toch lekker gezongen.


En dan ook nog (beetje bibberig) een opname om een indruk te krijgen.
Zin om mee te doen? Van harte welkom! We hebben op alle woensdagavonden in september 2016 open inloop bij de repetities van 20.15 - 22.15 uur (Bouwstraat 55, Utrecht).
Er is meteen plaats voor tenoren en bassen.

Geen opmerkingen: