Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

dinsdag 1 september 2015

We zijn weer begonnen!

En meteen alweer een optreden. Op zondag 6 september tijdens een picknick bij het Muiderslot zingt Stem X samen met Noot voor Noot.
Klik hier
Helaas gooit het voorspelde weer roet in het eten, het gaat dus niet door...En verder een reeks foto's van het koor die Jurriaan heeft gemaakt tijdens de Grand Depart.


Geen opmerkingen: