Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

dinsdag 16 juni 2015

De Tour, de Tour, de Tour de France

Natuurlijk doet ook StemX mee aan deze happening in het weekend van 3, 4 en 5 juli met speciaal ingestudeerd Frans repertoire.Op zaterdag 4 juli treden we van 13.00 - 13.45 uur op de Maliebaan op, blok E. Meer informatie is hier te vinden.

Op zondag 5 juli doen we mee met het grootse Chanson Depart. We staan op pontons in de Catharijnesingel vlak voor de bocht naar het Ledig Erf. Het optreden is van 13.30 - 14.00 uur. En ook hierover meer informatie: hier.

Mis het niet, want zo'n unieke kans komt niet vaak voorbij!

Geen opmerkingen: