Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

maandag 23 maart 2015

Koorweekend

Op 21 en 22 maart heeft StemX een geweldig weekend op de hei bij Hilversum doorgebracht. Er is hard geoefend, maar ook lekker gegeten. Er zijn spelletjes gedaan en er is bijgepraat. Op zondagmiddag kwamen de leden van het koor Sophie's Voice. Na twee inspirerende gezamenlijke workshops sloten we het weekend af met optredens: Sophie's Voice zong voor Stem X en omgekeerd.Geen opmerkingen: