Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

dinsdag 22 juli 2014

Goede voornemens?

Meezingen in september

Al jaren van plan om te gaan zingen in een koor? Grijp dan nu de gelegenheid aan om vrijblijvend kennis te maken met Stem X. De hele maand september ben je van harte welkom op onze repetitie-avonden. Loop eens binnen op woensdagavond in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht vanaf 20.15 uur en ervaar hoe zingen je gedachten verzet, hoe veel we lachen en hoe hard we werken  aan balans, koorklank, uitspraak en zuiverheid.


Dit zijn wij tijdens het festival 'Koren op de molen'.

Geen opmerkingen: