Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

maandag 31 maart 2014

Korenfestival houtzaagmolen De Ster

Op zondag 15 juni 2014 treedt StemX op tijdens het festival Koren op de Molen. Dat wordt voor de zesde maal georganiseerd door het Culturele Netwerk de Ster. Het vindt plaats op het terrein van de houtzaagmolen, Molenpark 3 in Utrecht en wordt een gevarieerde middag met optredens van verschillende Utrechtse koren. 
StemX treedt op van 13.15 - 13.30 en daarna van 15.45 - 16.00 met per set andere nummers uit ons repertoire. Reserveer gerust de hele middag om in een mooie groene en kindvriendelijke omgeving naar Utrechtse zangprestaties te komen luisteren. Je kunt kennismaken met tien verschillende koren.


 

Geen opmerkingen: