Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

zondag 10 februari 2013

Brahms, Steeleye Span en tenoren gezocht

Er zit zo'n 100 jaar tussen Waldesnacht van Brahms en All around my hat van Steeleye Span, twee liederen die StemX momenteel aan het instuderen is. Hieruit blijkt hoe gevarieerd ons repertoire is.
Ben je tenor en wil je ons koor komen versterken? Neem contact met ons op en kom een keer op woensdagavond langs als we repeteren bij ZIMIHC in de Bouwstraat van 20.15 tot 22.15 uur.


Geen opmerkingen: