Welkom


StemX zingt een gevarieerd repertoire: van klassiek tot modern, van Jiddisch tot Zuid-Afrikaans en van Russisch tot Italiaans. Er wordt hard gewerkt tijdens de repetities in een gezellige sfeer. De meeste leden zingen al jaren bij StemX.
Sinds september 2009 is Peter Rieken onze dirigent. We treden ongeveer drie keer per jaar op, soms samen met andere koren.
Iedereen die graag zingt en enige koorervaring heeft, kan in StemX zingen. We oefenen in ZIMIHC, Bouwstraat 55, Utrecht, op woensdagavond van 20.15 - 22.15 uur.

Als je een keer wilt komen kijken en meezingen, ben je van harte welkom. Graag van tevoren even melden bij info@stemxutrecht.nl. Op dit moment is er plaats voor tenoren en bassen. Om lid te worden, vragen we je een lichte stemtest te doen bij de dirigent.

zondag 30 januari 2011

Geslaagd nieuwjaarsconcert in Soest


Op zaterdagavond 15 januari 2011 heeft StemX samen met muziekvereniging PVO uit Soest, het koor Noot voor Noot uit Muiderberg en de Jazzdansgroep van de Springbokken uit Soest een nieuwjaarsconcert gegeven in de sfeervolle Heilige Familiekerk in Soest. Het was een gevarieerde avond met als thema Wereldmuziek. De dirigent van de koren en de muziekvereniging,Peter Rieken,had een swingende medley gemaakt van nummers uit alle werelddelen, waarbij het laatste nummer 'Un poquito cantas' nog lang in de hoofden van zangers, muzikanten en publiek naklonk.

Geen opmerkingen: